Post by procymogsunla on Feb 17, 2022 22:32:22 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Vector ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Vector IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ мамят код увеличаване на скъпоценни камъни ▞▞▞
▞▞▞ Vector 2022 version ▞▞▞
Бебешки и детски колички - vector - OLX
Аркадна видео игра вектор ai eps | UIDownload
Ще опиша за какво е играта. -Изиграйте ниво -умрете, защото играта ви подведе да направите нещо, което ще ви доведе до вашата смърт. -постоянно рестартиране, защото сте пропуснали определени бонус кубчета, въпреки че сте ги ударили ясно. -в крайна сметка получавате 2 звезди -за да получите 3 звезди, след това започвате мелене на монети, като повтаряте нивата отново и отново, за да купувате нови трикове -получавате 3 звезди -изплакнете и повторете Заключение: Играта има потенциал. Съсипано заради кредитното шлифоване + всичко останало по-горе
Това би била най-добрата игра на паркур, ако контролите й не бяха абсолютно ужасни, изглежда, независимо какво правите, контролите винаги се обръщат или прецакват по друг начин, аз играх тази игра преди 3-4 години и имаше абсолютно същия проблем, който все още го прави сега, не би трябвало да е толкова трудно да се поправи и знам, че не съм само аз, обичам да го играя, но отнема 1/2 забавлението от него с докосващите контроли.
Визуално е добра игра, но печеленето на пари за нови умения е супер трудно. Не невъзможно, но супер трудно. Контролите са гадни, повечето пъти скокове регистрират като плъзгане надолу или дори забавяне. и краят е куц. Бях ядосана, защото отне толкова много време, за да купя всички трикове и да завърша всички нива с 3 звезди. Освен това тази игра по някаква причина не е налична в магазина за игри в Обединеното кралство.
Vector Аркадни soe
Това е забавна игра, но е много трудно да получите 3 звезди поради известно забавяне на въвеждането
Смартфон игри на седмицата, май 2016, част 4 - HiComm
Cooking Tycoon פנאי njin
Сега да наблегна на вектора Vector Вектори: Той е алтернатива на обикновения масив,а предимство е това,че неговият размер може да го променяме според ...
Яка е, ама са я преебали с тея реклами. Знам, че стея реклами си ишрнват но тва е прекалено.
Платих за приложението без реклами, но все още получавам реклами. хубава игра, но има някои полуголи жени. и ако дам телефона си на децата, не искам да го виждат. ПОПРАВЯ СЕГА ПЛАТИХ ЗА ПРИЛОЖЕНИЕТО!
Vector Luna Rose Gold - Regular - ограничено количество, корпус в цвят розово злато с черна ... Съвместимост: iOS 8+ / Android 4.4+ / Windows Phone 8.1+.
Най-добрата от най-добрата игра на паркур, създавана някога,,, толкова реалистична е и графиката просто убива... наистина обичам начина, по който изпълнявам триковете... bt моля опитайте се да актуализирате повече места като най-малкото режим на оцеляване безкрайно бягане или тайни етажи ...има доста много трикове, но моля, опитайте се да добавите още трикове, защото играя тази игра от 2018 г. и тя доста,,,трябва да бъде актуализирана наистина....сега ви благодаря много за това страхотна игра n моля, поддържайте ни удивителни с вашите страхотни таланти...
Класическият режим е забавен, но режимът на ловец изглежда сякаш е сглобен за един час, почти е просто класически режим, но е обърнат. Не получавате възнаграждение за рано завършване и все още изисква да получите всички бонуси и трикове, което означава, че ТРЯБВА да не се стараете.
Ужасно. Дори не си губете времето да изтегляте тази игра. Можете да похарчите това за по-добра игра от тази. Контролите са ужасни. Почти през цялото време контролите не регистрират това, което сте направили. Тази игра също е почти невъзможна. Пъзелите са трудни и тъй като контролите са ужасни, това го прави 10 пъти по-трудно, отколкото трябва да бъде. НЕ вземайте тази игра. Толкова е лошо.
Играта е добра, но защо Nekki защо? Целият смисъл в това да играете като ловец е да хванете крадеца, а не да съберете скъпоценните камъни, висящи във въздуха. Няма разлика между това да играеш като ловец и като другия, с изключение на позицията. Играта би била много по-забавна, ако можехме да играем като ловец по по-лош начин.
Паркур трябва да е нещо, което тече, тази игра ме кара да се чувствам толкова вбесен от това колко досадни са контролите на thw и колко лош е паркурът, на всичкото отгоре трябва да играете едни и същи мисии отново и отново, докато получите достатъчно пари ( игрова валута), за да купите следващия паркур или способност да получите 100% от мисията. Това е друга лоша игра, която иска да похарчите пари за нея, за да получите "пълната" версия.
Добре е играта
Vector Arkády qzfg
Беше наистина забавно, докато не трябваше да правя трикове, без значение какво не мога да ги активирам, минавам покрай символ на трик, прекарвам пръст нагоре, прекарвам надолу, докосвам го, докосвам го два пъти, разбивам екрана произволно и съм успявал да накарам триковете да работят само два пъти.
Vector Arcade opyy
Много готина игра.
Играта и добрата стая
Мразя го, бутоните са толкова крехки, когато се опитам да скоча, че спира, толкова е разочароващо, че не мога да премина ниво 2. Хей, обзалагам се, че играта беше забавна
Защо 1 bc, когато използвате ускорение, той се плъзга, когато ускорявате и скачате, той се забавя, моля, поправете това, ако е фиксирано, ще дам повече от 5 звезди
единственото нещо, което мисля, че най-добрата игра е на път за вкъщи, мисля, че не беше така, би искал списък, моля свържете се със съответната връзка в момента, но трябва да го направя, аз съм красива човек, за отделен полетен сектор плюс всяка разлика в трудните и няколко дни, толкова повече Обединеното кралство и останалата част от най-важното нещо е, че няма да получи безплатна имейл услуга. трябва да бъдем добър ден, но бях малко повече и няколко минути пеша до работа с теб, мисля, че беше ф
Мразя тази игра толкова много, че контролите са невероятно лоши за нещо с тази добра анимация всеки път, когато плъзгам или докосна специалното движение, тя не се активира без причина. Правя точно това, което казва, но не иска да работи
Ако търсите игра на паркур.... това е !! Страхотна графика, страхотна история. Какво друго !! Най-добрият начин да получите опит в паркур...
Играх тази игра повече от 3 години, трябваше да я изтрия веднъж, защото графиката на телефона ми е по-добра и контролите са по-добри, но ниво 2 има малка грешка, когато опитахте да я стартирате няколко пъти, но открих начин да го поправите, трябва да скочите и ще работи.
Концепцията на играта е страхотна, но контролите са ужасни! Много пъти, когато се опитвам да плъзгам нагоре (скок), това се регистрира като плъзгане надолу (слайд). Невъзможно е да играете така, когато сте на ограничено време, за да завършите ниво. Няма дори опция за промяна на контролите на бутони. 👎
Много готино приложение
Заслужава кофа с лайна и помия
Qka
Това е най-добрата паркур игра, която някога съм играл. Много ми помага да уча паркур, неговите движения и сводове са много полезни за научаване на паркур. Също така е полезно за познаване на паркур, защото сега знам името на трезорите, които съм виждал, но не знам името.
Това е наистина добра игра, няма да лъжа, но й дадох 3 звезди, защото понякога играта просто замръзва и се срива, а понякога, когато играете, става НАИСТИНА бавна и изостава. Моля, поправете това