Post by procymogsunla on Feb 17, 2022 22:35:41 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Bubble Pop! Puzzle Game Legend ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Bubble Pop! Puzzle Game Legend IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kody więcej złota ▞▞▞
▞▞▞ Bubble Pop! Puzzle Game Legend 2022 version ▞▞▞
Ciesz się założeniem gry, w której kulki poruszają się szybciej.
Nie mogę znaleźć miejsca, w którym można zrezygnować z reklam itp. Nie przejmuj się reklamami wyświetlanymi w grach. Nie chcę, żeby je do mnie przysłano.
Gra ciągle wystrzeliwuje "bańki", kiedy próbuję ją wycelować. Powinieneś spróbować rozwiązać ten problem.
Ocena w dół do 3 to 5. Nadal absolutnie kocham tę grę, ale dostałem nowy telefon, który musiałem zacząć od nowa. Zalogowany przez Facebooka, aby zsynchronizować grę tak jak wcześniej. Był na poziomie 680, teraz z powrotem do poziomu 37.
Moja recenzja brzmiała: „Do tej pory naprawdę fajnie i uspokajająco”, ale teraz, odkąd zdobyłem 400 poziom, jest to po prostu frustrujące, ponieważ prawie każda gra spotyka się z paskiem dodawania na górze poziomu, którego nie mogę się pozbyć i jak mnie to powstrzymuje od używania ekranu dotykowego do zamknięcia gry. Jeśli to nie zostanie naprawione do przyszłego tygodnia, będę musiał odinstalować, ponieważ po prostu nie można go odtwarzać. A szkoda, bo naprawdę mi się to podoba i jest to świetny czas, kiedy usypiam córkę.
Masz kilka dobrych wyzwań.
Potrzebujesz więcej prezentów za osiągnięcia. Nie tylko reklamy
Jeśli masz dużo pieniędzy, zagraj w tę grę, jeśli nie, nie graj!
Świetna aplikacja na czas
Zabawna gra, ale dużo reklam
Twoja ostatnia aktualizacja zmieniła oglądanie reklam za 100 monet na 20. Naprawdę? Nie ma sensu. Nie zwiększy sprzedaży przychodów. To po prostu sprawia, że chcę usunąć aplikację. Istnieje wiele aplikacji podobnych do Twojej
Frustrująca zabawa fajna zabawa
Gra jest nieco zabawna, myślę, że wystarczająco trudna, aby przełamać monotonię siedząc w poczekalni u dentysty. ZDECYDOWANIE za dużo reklam. Spodziewam się reklam podczas grania w gry... niech programista otrzyma zapłatę... ale reklama po każdym poziomie lub co 2 poziomy... po prostu nie jest warta mojego czasu. W każdym razie dzięki!
Bubble Pop! Puzzle Game Legend પઝલ ewn
Fajna i prosta gra, zarówno dla dzieci, jak i dorosłych, do zabawy🤗👍
AD po każdym poziomie? nawet najłatwiejsze poziomy 1 i wyższe. PA
Sonic Runners Adventure game Adventure gkk
Wiele reklam się nie zamyka, więc nie możesz wrócić do gry i tracisz postęp. Denerwujący.
Naprawdę podoba mi się ta gra, ale górny i dolny margines na wyskakujące okienka są zbyt duże, aby móc zaplanować następne ujęcie (zwłaszcza górne).
Za dużo reklam. Nie wystarczy zapłacić za wersję bez reklam.
Ciesz się tą grą... bardzo relaksującą!!!
Lubię tę grę, po prostu nie lubię nagród i punktów, po prostu chcę pop bańki piosenkarza lol. Nie mają jednak zbyt wielu dodatkowych rzeczy, to jest całkiem do rzeczy.
Gra jest w porządku, ale denerwujące jest czekanie na reklamę PO KAŻDEJ POJEDYNCZEJ GRZE. Z tego powodu odinstalowuję grę.
Sama gra jest ok, ale problem stanowią reklamy. Możesz jednak wyłączyć reklamy, korzystając z trybu samolotowego, jeśli jednak zostaną utrzymane, reklamy będą pojawiać się na każdym poziomie i czasami nie będą się ładować, co powoduje awarię aplikacji.
Dobra gra do 5 poziomu i reklamy po każdym poziomie. Odinstaluj
Darmowe opcje monet nigdy nie są dostępne, chce pieniędzy na wszystko inne
Na początku wydaje się, że to dobra gra. Potem zaczął odtwarzać reklamy między każdym poziomem. Czas odinstalować. Istnieje wiele innych gier typu bubble shooter, które nie odtwarzają tylu reklam. Oszczędź mi lub wytnij i wklej odpowiedź.
Pobrałem tę grę tylko po to, aby dać jej jedną gwiazdkę. Ciągle dostaję niepotrzebnie długie reklamy w innych grach
Dałem tej grze 3 gwiazdki, ponieważ jestem zmęczony reklamami po KAŻDYM POZIOMIE. JEDYNYM sposobem, który jest realny, jest po prostu włączenie trybu samolotowego. Inną rzeczą jest to, że gdy poziomy stają się coraz trudniejsze, wydaje się, że wielokrotnie cię to przekręca, aż do momentu, w którym możesz utknąć. Zdarza mi się ponownie uruchamiać DUŻO zbyt wiele razy. To nie jest opłacalne, aby trzymać ludzi. Było to zauważalne na początku gry, niedługo po ukończeniu wszystkich poziomów samouczka. Poleciłbym to wyzwanie, ale za dużo reklam.
Jako zapalony gracz tej gry gram 24/7. Zauważyłem przez ostatnie kilka dni, że możliwość zdobycia dodatkowych bąbelków (po obejrzeniu reklam), gdy jest bliski wyczerpania. Ta opcja nie pojawiała się. Aby było jasne, nie odnoszę się do 5 dodatkowych ruchów za +100 monet PO przegranej grze bez wyczyszczenia wszystkich bąbelków.
Świetna gra na relaks
To świetna zabawa, dopóki nie pojawią się reklamy Google i NIE MOŻESZ SIĘ ICH POZBYĆ!! Ekran pozostaje zablokowany nawet po wyjściu i ponownym wejściu, a nawet po ponownym uruchomieniu telefonu! Byłoby ok, gdyby reklama była na dole, ale blokuje ekran! Jak pozbyć się tych reklam? Czy muszę zapłacić za grę? Jeśli będę musiał zapłacić, zrezygnuję. Żadna inna gra nie sprawia mi tyle kłopotów.
Gry są fajne, ale reklamy są zbyt denerwujące. Teraz zamierzam odinstalować.
Gra jest fajna, dobra gra dla skupienia
Zabawa, gdy późno wstajesz i nie możesz spać 😉
Grając w bubble pop jestem tak szczęśliwy, że Manly gram tylko wtedy, gdy jestem znudzony 😅 i jestem znudzony przez cały czas! 🤣🤩
Właśnie zainstalowano tę aplikację, która była w stanie przejść do poziomu 4, gdy aplikacja zaczęła się „ładować”.... Po obejrzeniu koła obracającego się przez ponad 30 sekund zamknąłem aplikację i grałem w inną aplikację przez około 5 minut. Wrócił do aplikacji z bąbelkami, odtworzył jeszcze jeden poziom, gdy ponownie zaczął „ładować”, więc jest teraz odinstalowany.😡
Dobra gra. Bardzo zabawne. Wiedziałem, że będę miał do czynienia z dodatkami, ponieważ jest to darmowa wersja, ale nie, żeby pojawiły się one na środku ekranu gry bez możliwości ich usunięcia, chyba że zamknę grę i ponownie ją otworzę.
Gra byłaby o wiele lepsza, GDYBY NIE BYŁO TYLE REKLAM!!!
Ładna ta jest bardzo zabawa.
Absolutnie śmieszne. Poziom 1850 plus na 3 gwiazdki. Wciąż mam do czynienia z zamknięciem gry i niewłaściwymi włamaniami reklamowymi. Wygląda na to, że tak zwanych programistów nie ma na to żadnego rozwiązania.
Bubble Pop! Puzzle Game Legend Головоломки xoy
Na wiele reklam trzeba uważać na tak małe bomby monetowe itp.
W tę zaskakująco wymagającą grę można grać godzinami lub minutami. Pasuje do Twojego harmonogramu. Wzmocnienia są cudowne. Gra jest łatwa do zrozumienia i wykonania.
Ta gra pozwala ci dobrze grać, a następnie pojawiają się reklamy i możesz wyjść z reklam, dopóki ich nie zainstalujesz. Jedynym wyjściem było zamknięcie aplikacji, a następnie ponowne jej uruchomienie. Odinstaluj to jedyna droga. Nie instaluj, jeśli nie lubisz reklam.
Gra jest świetną zabawą i staje się tym trudniejsza, im wyższy jest poziom. Jednak w ciągu ostatnich kilku tygodni pojawiły się dodatki PONAD rozgrywką podczas poziomu. Dzięki temu nie możesz zobaczyć, co robisz, i nie możesz sprawić, by reklama zniknęła. Musisz wyjść i ponownie uruchomić grę, aby zniknęła. Jest to niezwykle frustrujące, gdy jesteś bliski przejścia trudnego poziomu, a następnie pojawia się reklama. Napraw to, a dostaniesz pięć gwiazdek
Gra jest fajna przez około minutę, dopóki nie zaczniesz otrzymywać reklam po ukończeniu każdego poziomu, nie jest tak źle, ponieważ możesz wyjść po kilku sekundach. Ale to, co mnie naprawdę denerwuje, to to, że co kilka poziomów zaczniesz otrzymywać przypomnienia o wykupieniu reklam. Interfejs wydaje się nieco powolny, a ogólna gra jest zbyt łatwa z powodu otrzymanych ulepszeń i asysty celowania, która pozostaje. Nie ma tutaj żadnego wyzwania, z wyjątkiem radzenia sobie z reklamami.
Reklamy ciągle zawieszają grę
Bubble Pop! Puzzle Game Legend Головоломки vnvr
60 poziomów i skończę z wyskakującymi reklamami po wszystkich poziomach. Jest w porządku, kiedy się z nich wycofasz... ale wymuszają 20-sekundowe reklamy, na których ci nie zależy. Siedząc, naciskając przycisk Wstecz na próżno. Zamykam i ponownie uruchamiam aplikację, aby móc wyjść z utknięcia na ekranach reklam. Odinstalowany i nad nim. Twórcy aplikacji dbają tylko o reklamy, a nie o rzeczywistych użytkowników.